Servicepartneravtal tecknas med Sigenergy

3 april, 2024

Implementa Sol AB (publ) har signerat Servicepartneravtal med Sigenergy Technology Co. Ltd efter genomgången och godkänd certifiering. Implementa kommer därmed att utöka sin produktportfölj som består av solenergiprodukter, energilagring/batterier och installationer av dessa samt stödtjänster och service. Sigenergys energilagringsprodukter och kompletterande produkter inom elbilsladdning och backuplösningar kommer liksom övriga produktportföljen att marknadsföras till både privatpersoner och företag i Skåne. Försäljning av ett flertal system till både villor och lantbruk har redan gjorts och installationer av dessa kommer att ske med start början av april 2024.

 

Sigenergy och SigenStor

Sigenergy Technology Co. Ltd. (CN) – www.sigenergy.com – är ett innovativt företag som fokuserar på att utveckla toppmoderna energilösningar för hem och företag, inklusive energilagringsystem, växelriktare och elbilsladdare. Genom att integrera den senaste elektroniken samt digitala och AI-teknologier bygger Sigenergy energiprodukter för nästa generation med optimala säkerhetsfunktioner.

SigenStor är Sigenergys AI-optimerade 5-i-ett energilagringssystem. Genom att integrera växelriktare, elbilsladdare, batteristyrningssystem (PCS), batteripack och EMS (Energy Management System) fås ett kraftfullt energisystem. SigenStor finns i många olika storlekar och kan anpassas efter storlek och behov hos både privatpersoner och företag.

 

Styrelsen

 

Denna information är sådan som Implementa Sol AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 3 april 2024 kl. 13:00 CET.

Tillbaka