Emaldo – Design, Teknik och Prestanda Allt-i-Ett   för ditt hem!

Kontaktformulär

Energenie® AI-motor inuti

Emaldo Power Core är mer än bara energilagring. Emaldos egenutvecklade Energenie® AI-motor är inbyggd i själva hjärtat av systemet.

Genom att hämta elprisinformation från Nordpool, lokalt väder och soltimmar via web, samt genom dess unika AI-förmåga att lära sig ditt hushålls energianvändningsmönster, kommer den automatiskt att spara pengar åt dig och minska ditt koldioxidavtryck.

Allt inbyggt i en expanderbar enhet

Emaldo Power Core är en verklig allt-i-ett-energihanteringslösning för hemmet, med högpresterande växelriktare, expanderbara batteriboxar, Bluetooth®- och Wi-Fi-anslutning samt en dedikerad typ 2*-laddare för elfordon – allt i ett elegant skåp!

Emaldo Power Core har en allt-i-ett-design som minskar utrymmesbehovet och möjliggör en av de kortaste installationstiderna i branschen. Kan installeras inomhus eller utomhus under tak – IP54.

Med lätthanterliga 3,1 kWh-batteriboxar kan du utöka batterikapaciteten i Emaldo Power Core för att tillgodose nästan alla behov. Om du vill satsa riktigt stort kan systemet enkelt parallellkopplas för upp till 86 kWh. Emaldo är även förberedd för backup-funktion vid strömavbrott.

 

*Typ-2 är standardkontakt för snabbladdning inom EU.

Stödtjänster med Emaldo

Låt din Emaldo hjälpa till att balansera elnätet genom stödtjänster till Svenska Kraftnät samtidigt som du kan använda den för din egen energiförbrukning.

Läs mer här

Överskådlig och lättmanövrerad app

Med Emaldos överskådliga app för Android och iPhone kan du enkelt övervaka din solenergiproduktion i realtid, kontrollera din förbrukning och anpassa systemet efter dina personliga preferenser.

Ställ in önskat laddningsläge, justera SmartPower-inställningarna så att de passar din livsstil och håll ett öga på dina besparingar, både i pengar och i koldioxidavtryck

Säkerhet för hela familjen

Säkerhet går före allt annat och det är inbyggt i själva utformningen av Emaldo Power Core.

Designen är gjord för att undvika exponerade ledningar och heta ventiler, vilket gör Emaldo Power Core säker att vara i närheten av för både barn och husdjur. Batteriboxarna är byggda på den säkraste batteritekniken som finns, vilket skapar en säker miljö för hela familjen.

Säkerhet och miljö, hand i hand

Emaldos batteriboxar bygger på en av de säkraste batteritekniker som finns, vilket gör Emaldo Power Core säker att använda för hela familjen.

Samma batterier är 100% återvinningsbara, vilket gör det möjligt att återanvända battericellerna även efter flera års användning. Återanvändning istället för kassering av uttjänta batterier, även om det görs på rätt sätt, bidrar till att minska koldioxidavtrycket och påverkan på vår gemensamma miljö.

Ladda ditt elfordon – Snabbt, kostnadseffektivt och grönt!

Emaldo Power Core är det enda systemet på marknaden med en dedikerad typ 2-laddare för elfordon inbyggd direkt i systemet.

EV-laddaren eliminerar inte bara extra kostnader för separat inköp av laddbox, utan gör även att du kan ladda din bil exakt på det sätt du föredrar.

Välj att ladda enbart med solenergi eller be systemet att på ett intelligent sätt ladda med de billigast möjliga nätpriserna, samtidigt som du ser till att din elbil är redo att köra nästa morgon.

 

 

Kontaktformulär

Tekniska specifikationer

Batteri

3,1 till 9,3 kWh kapacitet (upp till 86 kWh vid parallellkoppling av flera skåp) LiFePO4 | 100% återvinningsbar 

 

Växelriktare

10,8 kW kapacitet

PV input (3 MPPT-uttag med en max. input på 10,8 kW, 100-500 VDC)

 

Reservkraft (Tillval)

10,8 kW kontinuerligt
21,6 kW topp under 200 ms
Sömlös backupövergång (om backupfunktion installerad)

 

AI-optimering

Emaldos egenutvecklade Energenie® AI-motor

App

Android™ och iOS®

 

Installation

Allt-i-ett-hybridsystem (integrerad växelriktare, batterier, styrsystem och anslutningsmöjligheter)
IP54 för installation inomhus och utomhus under tak
(-20°C till 50°C / 4°F till 122°F)

 

Storlek och vikt

H: 1545 mm, B: 700 mm, D: 327 mm

Allt-i-ett-skåp (frontlucka 8 kg) – 47 kg

Batteribox – 33 kg/box

Växelriktare – 43 kg

 

Garanti

10 år (6 000 cykler)

 

Säkerhetsklassning

IEC62109-1:2010, IEC62109-2:2011, EMC IEC61851-21-2:20218 , IEC61000-6-1, IEC61000-6-3

 

Batterier uppfyller följande krav

IEC62619:2022, UN38.3, MSDS

 

Överensstämmelse med elnätet

TRLV_TP_SV 50438_SE

 

Uppfyller följande systemkrav

IEC61851-1:2017, IEC62955, IEC60529:2013, EN61984

 

Uppfyller följande utsläppskrav

RED 2014/53/EU

Här hittar du mer information Emaldos hemsida